Welkom bij Boei10! Een nieuw initiatief van de Boeierd Bedrijven. Meng Sallandse gastvrijheid met diverse faciliteiten. Voeg daar flexibiliteit aan toe en je bevindt je in Boei10.

De mogelijkheden op een rij...


Professionele bedrijfspresentatie


Het plein – het middelpunt van Boei10 – is een perfecte locatie voor ondernemers om hun diensten en producten professioneel te presenteren en (potentiële) klanten te ontvangen. Vanaf €50,- per maand staat een presentatieruimte van minimaar vijf vierkante meter volledig tot je beschikking.

Gooi het roer vandaag nog om en bel ons voor

een afspraak of kom gewoon eens langs aan de Boeierstraat.

Boeierstraat 10

8102 HS RaalteJoop van den Enk

T 06 53 71 83 24

Stuur een mail

homeinspireren_en_ondernemen.html
mogelijkheden

Werk- en vergaderruimte


Vanaf €75,- per maand ben je lid van Boei10 en kun je onbeperkt gebruik maken van onze flexplekken en vergaderruimtes. Bovendien krijgt elk lid een gratis bedrijfsvermelding op onze website en wordt er elk kwartaal een BOEI-end event georganiseerd waar één van de leden zijn of haar bedrijf kan presenteren; een boost voor je naamsbekendheid! Ook kun je als lid genieten van het Open Dok, de bedrijfsborrdel voor en door BOEI-ondernemers.

All-in pakket


Kies je voor het all-in pakket dan kun je vanaf €125,- per maand gebruik maken van alle faciliteiten van Boei10: flexplek, kantoor- en vergaderruimte én de bedrijfspresentatieruimte op het Plein.

Try out


Voor alle ondernemers geldt dat er een
Try out-periode is tot 01 juli 2012.
Tot deze tijd kan je gratis deelnemen
aan Boei10 en ideeën of suggesties doorgeven.