Boei10 in Raalte, ondernemen en laat je inspireren.

Boei10, het grootste bedrijvencentrum uit Salland op het industrieterrein in Raalte. Ondernemers kunnen hier onder andere terecht om zich met hun bedrijf te vestigen. Boei10, gevestigd aan de Boeierstraat te Raalte, biedt verschillende mogelijkheden voor bedrijven: van het huren van kantoorruimtes en flexplekken tot aan opslag- en vergaderruimtes.

Boei10 kenmerkt zich als toegankelijke en professionele omgeving. Daarnaast dient het als platform waar men kan delen in ruimte, contacten, groei en inspiratie. Wanneer kom jij langs bij Boei10?

Boei10 blijft innoveren

Stilstand is achteruitgang, wij blijven onszelf altijd verbeteren.

1992

Oprichting Boei10

In 1992 werd Joop van den Enk eigenaar van het pand aan de Boeierstraat. Het pand werd gerenoveerd en verder uitgebouwd.

2008

Extra bedrijfsruimtes

In 2008 is besloten om het pand verder uit te breiden met maar liefst 1000m2 aan bedrijfsruimte.

2017

Duurzaamheid

In dit jaar zijn aan de voorzijde twee elektrische laadpalen geplaatst. Daarnaast is het gehele pand voorzien van duurzame energie middels 200 zonnepanelen.

2019

Plaatsing stijgerhout

De voorzijde van Boei10 is voorzien van steigerhout. Dankzij de plaatsing hiervan straalt het pand de professionaliteit uit die het verdient.

Duurzame energie bij Boei10

Wij kijken een stapje verder richting toekomst.

  • Bijna 200 zonnepanelen op het platte dak;
  • Twee laadpalen voor elektrische auto's;
  • De Boei10 fiets, kom fietsend naar het werk!

Meer weten over het verhaal achter Boei10?

Kenmerkend voor Boei10

"Er zijn hier bedrijven geweest die kleinschalig begonnen zijn en nu uitgegroeid zijn tot flinke ondernemingen met eigen bedrijfspand. Ik vind het mooi om te zien om bedrijven te zien groeien. Sommige zijn binnen no-time overgegaan tot het aanschaffen van eigen pand en gaan nu gewoon super hard!"

Joop van den Enk, eigenaar Boei10.

Boei10 in Raalte blijft innoveren! Samen zijn we dagelijks aan het ondernemen en inspireren.

Sluit je aan bij Boei10!